O portalu    Avtorji    Kontakt


 

Vprašaj s klicajem

Opis projekta | Odgovori vlade | Navodila in nasveti za uporabo sistema

MINISTRSTVO ZA ŠOLSTVO IN ŠPORT

Ministrstvo za šolstvo in šport opravlja naloge na področjih predšolske vzgoje, osnovnošolskega izobraževanja, osnovnega glasbenega izobraževanja, nižjega in srednjega poklicnega ter srednjega strokovnega izobraževanja, srednjega splošnega izobraževanja, višjega strokovnega izobraževanja, izobraževanja otrok in mladostnikov s posebnimi potrebami, izobraževanja odraslih ter športa.

Več si preberite na spletnih straneh ministrstva.

OPOZORILO: Google je 2.2.2010 vklopil avtomatično prevajanje vseh vprašanj v angleščino. Dokler zadeve ne uredimo, vam svetujemo, da ob prvem obisku spletišča v spodnjem levem kotu kliknete na povezavo “Disable question translation”. Klikniti bo potrebno samo enkrat, Google pa si bo vašo izbiro zapomnil. Opravičujemo se vam za morebitne nevšečnosti.

ZASTAVITE VPRAŠANJE OZIROMA GLASUJTE ZA ŽE POSTAVLJENO VPRAŠANJE:

Prva registracija

Za prijavo v sistem potrebujete brezplačno uporabniško ime Google, ki ga uporabljate za branje svoje elektronske pošte (Gmail). Če uporabniškega imena nimate, si ga lahko brezplačno ustvarite.

Če uporabniško ime že imate, kliknite na povezavo “Sign in” in se prijavite v sistem Google Moderator. Ob prvi prijavi v sistem Google Moderator lahko določite prikaz vašega imena in določitev lokacije vašega prebivanja.

Nickname = ime (npr. Barbara)
Location = kraj prebivališča (npr. Ljubljana) Tudi, če ste osebne podatke že določili, jih lahko vedno spremenite in sicer s klikom na gumb “Edit”.

Posredovanje vprašanja

Ko ste prijavljeni v sistem, lahko vprašanje zastavite s klikom na “Submit a question” (Postavi vprašanje). S klikom na “Submit a question” se odpre obrazec, kamor lahko vpišete vprašanje (vprašanje je lahko dolgo 250 znakov). Vprašanje posredujete s klikom na “Submit”, lahko pa postopek postavljanja ustavite in kliknete na “Cancel”. Neprimerna vprašanja (ki bodo žalila, bodo nestrpna in s strani uredništva smatrana za neprimerna) bodo odstranjena.

Glasovanje za že postavljeno vprašanje

Za že postavljena vprašanja lahko glasujete s kliki na gumbe pri vsakem vprašanju.

S klikom na ta gumb boste izrazili mnenje, da je vprašanje vredno odgovora.

S klikom na gumb pa boste vprašanje označili za nepomembno.

Potrebujete dodatno pomoč?

Če pri zastavljanju vprašanja oziroma glasovanju naletite na kakršnokoli oviro, stopite v stik z nami.

PODPRITE PROJEKT!

Bi radi o pogovoru z ministri obvestili čimvečje število ljudi? Imate spletno mesto oziroma blog? Pomagajte obvestiti javnost in v naši galeriji izberite med večimi različnimi pasicami, s katerimi boste k sodelovanju pozvali javnost. V demokraciji se sodeluje!

Arhiv:


Vse vsebine © E-demokracija.si | Avtorji | Kontakt