O portalu    Avtorji    Kontakt


 

Avtorja vsebin na spletnem mestu

Kvas Barbara
E: barbara@e-demokracija.si

Univerzitetna diplomirana politologinja teoretsko-analitske politologije, avtorica diplomskega dela z naslovom Elektronska demokracija v slovenskih občinah, je idejni vodja in glavna urednica portala E-demokracija.

 

DomenSavič Domen
E: domen@e-demokracija.si

Univerzitetni diplomirani novinar, raziskovalec blogosfere ter tehnološki navdušenec je sourednik portala E-demokracija
in tiskovni predstavnik.

Kolumnisti na E-demokracija.si

Lenart J. Kučić je novinar gospodarske redakcije Dela in kolumnist Sobotne priloge. Ukvarja se s telekomunikacijsko industrijo, politiko
in družbenimi vplivi novih tehnologij.

Sandra Bašić Hrvatin je doktorica komunikologije in predstojnica katedre na Humanistični fakulteti v Kopru.

Karmen Špiljak je freelance spletna urednica in načrtovalka spletnih strani. Ukvarja se s pisanjem za splet, spletnimi skupnostmi in neformalnim izobraževanjem.

Miha Jesenšek je strokovnjak za nove medije in spletna družbena omrežja. Študiral je na Univerzi na Primorskem in na Univerzi v Oxfordu. Vodi moštvo Mislim, torej sem, ki se ukvarja z novimi mediji, spletnimi strategijami in raziskovanjem v družboslovju in humanistiki.

Bivši kolumnisti

Magister prava Benjamin Lesjak z mariborske pravne fakultete in asistent pri predmetu “Pravna informatika” se bo v svojih kolumnah posvečal pravnim vidikom in pravnim izzivom informacijske družbe.

Jure Mesarič glavni urednik slovenskega bloga Drugi Dom, ki je eden najbolj prepoznavnih in vplivnih političnih blogov v Sloveniji.

Razmišljanje o blogih kot orodju e-demokracije bo objavljal Mežičar, bloger, ki s svojim blogom korenito vpliva na občinsko politiko svoje občine.

Tehnična izvedba spletnega mesta

Martin Hribar – programiranje
Matej Vajda – oblikovanje, html
Barbara Kvas – načrtovanje, vsebine
Domen Savič – html, vsebine

Arhiv:


Vse vsebine © E-demokracija.si | Avtorji | Kontakt