O portalu    Avtorji    Kontakt


 

Ekipa portala E-demokracija.si odhaja na dopust

Kategorija: Blog | Datum objave: Monday, 29. 06. 2009 | Avtor:

Do septembra se ekipa portala E-demokracija.si odpravlja na dopust, septembra pa se vračamo s popolnoma prenovljenim portalom, novimi vsebinskimi sklopi in staro uspešnico – Vprašaj s klicajem, kjer boste lahko zastavljali vprašanja za pravosodnega ministra, Aleša Zalarja.

Snovalci portala E-demokracija.si že od leta 2005 slovensko javnost oskrbujemo z informacijami o spletni komponenti politike in možnostih sodelovanja s pomočjo informacijske tehnologije. Poleg zbiranja novic iz svetovne in slovenske sfere spleta in politike smo februarja 2009 začeli s projektom Vprašaj s klicajem, ki v slovenskem spletno-političnem prostoru uvaja novost – neposredno komunikacijo državljanov z ministri in ministricami slovenske vlade.

V letu 2009 je portal do konca junija obiskalo dobrih sedemnajst tisoč obiskovalcev, največji delež obiskovalcev pa je portal obiskal februarja, ko smo gostili ministrico za notranje zadeve, Katarino Kresal.

Čez poletje bo portal miroval, za september pa poleg gostovanja ministra za pravosodje, Aleša Zalarja, pripravljamo tudi popolno grafično in vsebinsko prenovo portala, ki mu bomo dodali nove vsebinske sklope in svežo grafično podobo.

Da boste na tekočem z vsebinami vas vabimo, da se včlanite v našo Facebook skupino, se priklopite na naš Twitter kanal oziroma naročite naše tedenske elektronske novice.


Arhiv:


Vse vsebine © E-demokracija.si | Avtorji | Kontakt