O portalu    Avtorji    Kontakt


 

Vprašaj s klicajem: Katarina Kresal odgovorila na vaša vprašanja

Kategorija: Blog, Slovenija, Vprašaj s klicajem | Datum objave: Monday, 2. 03. 2009 | Avtor:

Ministrica za notranje zadeve, Katarina Kresal, je v videoposnetku odgovorila na tri najbolje ocenjene tematike, ki so jih uporabniki nanizali v okviru projekta Vprašaj s klicajem.

Ministrica je na javnem dogodku, kamor smo povabili tudi pripadnike sedme sile, v uvodu izrazila zadovoljstvo nad povabilom za sodelovanje v projektu. “Všeč mi je svežina ideje in angažiranost,” je ocenila ministrica in se razveselila dejstva, “da zadeva deluje in da omogoča zelo razumno in argumentiran dialog.” Ministrica je še poudarila, da je to dobro tako za državljanke in državljane, ki želijo poudarjati teme, ki jih mediji morda ne, kot tudi zanjo kot ministrico, da ohranja stik z ljudmi.

Odgovore smo v videoobliki objavili na pobudo ministrice same. “Bili smo prijetno presenečeni, ko je ministrica sama ponudila možnost odgovarjanja v živo, s pomočjo spletnega videoposnetka,” je zadovoljna Barbara Kvas, urednica portala in vodja projekta Vprašaj s klicajem, “kar smo seveda z veseljem sprejeli.”

V videoposnetku ministrica odgovarja na tri najbolje ocenjene tematike:

Objavljamo končno poročilo prvega kroga projekta Vprašaj s klicajem – Katarina Kresal in notranje ministrstvo (.pdf, 200 KB).

Vabimo pa vas že v drugi krog zastavljanja vprašanj. Danes ob polnoči bomo namreč začeli izbirati vprašanja za ministra za promet, Patricka Vlačiča. V demokraciji se sodeluje!


Arhiv:


Vse vsebine © E-demokracija.si | Avtorji | Kontakt