O portalu    Avtorji    Kontakt


 

E-demokracija.si: Novosti v letu 2009

Kategorija: Blog | Datum objave: Monday, 12. 01. 2009 | Avtor:

Ekipa E-demokracija.si z zadovoljstvom stopa v novo sezono in predstavlja nekaj novosti, s katerimi bomo obogatili naš neodvisni in brezproračunski informativni portal. Upamo, da vas bodo novosti navdušile in da jih boste sprejeli za svoje.

  • Novi kolumnisti na E-demokracija.si

V leto 2009 bomo zakorakali s kar tremi novimi kolumnisti. Za portal E-demokracija.si bosta enkrat mesečno svoja razmišljanja izmenično objavljala dr. Sandra Bašić-Hrvatin, predstojnica oddelka za medijske študije na fakulteti za humanistične vede v Kopru  in Lenart Kučić, urednik priloge Informacijska tehnologija časnika Delo.

Za portal E-demokracija.si bo svoje izkušnje s spletnimi skupnostmi in politično sfero delila Karmen Špiljak, freelance spletna urednica in načrtovalka spletnih strani. Ukvarja se s pisanjem za splet, spletnimi skupnostmi in neformalnim izobraževanjem, med drugim pa je urednica spletne skupnosti Redbook. In nenazadnje bo z nami sodeloval tudi Miha Jesenšek, zagovornik odprtokodnega pristopa k elektronskim volitvam in strokovnjak s področja novih medijev.

Vsi kolumnisti se v sezoni 2009/2010 odpovedujejo vsem honorarjem v prid človekoljubnim organizacijam Amnesty International Slovenia, Unicef Slovenija in Rdeči noski.

  • Pogovori na portalu Facebook

Sicer smo jih začeli že v preteklem letu, vseeno pa bi vas še enkrat radi opozorili na možnost debate s pomočjo spletnega portala Facebook, kjer bomo tedensko objavljali nove iztočnice za debato. Vabljeni tudi v skupino E-demokracija.si, kjer boste lahko prvi izvedeli novosti in informacije o vsebinah, objavljenih na portalu E-demokracija.si

  • Presenečenje črke V

Predvidoma v začetku februarja bomo začeli tudi z novostjo, ki naj zaenkrat ostane skrivnost. Ekipa portala E-demokracija.si se trenutno še dogovarja s ključnimi osebami, če pa bo šlo vse po sreči, vas bomo drugega februarja presenetili.


Arhiv:


Vse vsebine © E-demokracija.si | Avtorji | Kontakt