O portalu    Avtorji    Kontakt


 

ZDA: predsedniška soočenja tudi na Hulu.com

Kategorija: Amerika | Datum objave: Monday, 13. 10. 2008 | Avtor:

Image representing Hulu as depicted in CrunchBase
Lani se je v okviru ameriških predsedniških volilnih kampanj veliko govorilo o »mešanju« posnetkov predsedniških debat, letos pa je hit spletni prenos v živo. Spletno središče za različne video vsebine Hulu si je priskrbelo pravice za spletni prenos v živo preostalih dveh predsedniških soočenj.

Naslednja debata je napovedana za v sredo zgodaj zjutraj. Hulu je za prenos debat v živo in različne druge posnetke v povezavi z letošnjimi volitvami lansiral posebno spletno stran, katero je poimenoval »Election ’08 Hub«. Med dodatnimi video vsebinami so tudi politične satire pogovornih oddaj, kot sta »The Daily Show« in »The Colbert Report«. To bodo za Hulu prvi prenosi v živo doslej.

Vse tekoče prenose v živo na spletu sicer predvaja kabelski televizijski kanal Current, katerega soustanovitelj je nekdanji podpredsednik ZDA Al Gore. Gre za del »Hack the Debate« partnerstva s Twitterjem. Predsedniške debate v živo seveda prenašajo vse večje televizijske hiše, kot so ABC, CBS, CNBC, CNN, Fox, Fox News, MSNBC, NBC, PBS in Telemundo.

Vir: Siol.net
[tags]ZDA, volitve[/tags]

Reblog this post [with Zemanta]

Arhiv:


Vse vsebine © E-demokracija.si | Avtorji | Kontakt